Acebeam PT40 Multipurpose Work Flashlight review


ANMELDELSE – En integreret del af ethvert hverdagsbær (EDC) er en pålidelig lommelygte. Når alt kommer til alt, hvis du ikke kan se, hvad du laver, er resten af ​​dit udstyr stort set ubrugeligt. I årenes løb har jeg samlet et stort antal lommelygter, de fleste af dem praktisk talt bombesikre og pålidelige, nogle af dem ikke så meget. Jeg gemmer lommelygterne, som jeg ikke har med, steder, hvor jeg sætter pris på dem, hvis strømmen går ud; sengeskuffe, handskerum beneath badeværelset, hvor toiletpapiret opbevares. Da jeg altid er på udkig efter en anden tilføjelse til samlingen, var jeg begejstret for at gennemgå Acebeam PT40 Multipurpose Work Flashlight. For mig skal en god lommelygte udmærke sig inden for tre områder: byggekvalitet, strømforbrug og lysudgang. Efter et par ugers take a look at har PT40 ramt alle mærkerne og kommer ind på $ 100 – $ 133 afhængigt af mulighederne, det er meget for alt, hvad det leverer.

Hvad er det?

Acebeam PT40 lommelygten er en multifunktionel kompakt LED-lommelygte, der fungerer til et EDC-sæt, en forlygte og et arbejdslys. Der er tre forskellige LED-muligheder, jeg gennemgik de three.000 lumen Samsung LH351D LED med Acebeam USB genopladeligt 3100 mAh Li-ion batteri

PT40 har nogle gode emballager, jeg elsker temaet orange og type. Kassen beskriver alle PT40’s funktioner og noter på siden, hvilke muligheder der er inkluderet i kassen. PT40 er sikkert fastgjort i en plastform og ankommer med batteriet installeret, hvis du har valgt denne mulighed.

Hvad er der i kassen?

 • Acebeam PT40 lommelygte
 • Hovedbøjle med silikoneholder
 • Acebeam USB genopladeligt 3100 mAh Li-ion batteri
 • USB-A til Micro USB-opladerkabel
 • Ekstra batterirum O-ringe
 • Brugermanual

specifikationer

 • Krop: Aluminium
 • Størrelse: 126,eight mm (længde) x 32,eight mm (hoveddiameter) x 24 mm (rørdiameter)
 • Vægt: 95 g (three,35 oz.) Uden batteri; 145 g (5,11 oz.) Med batteri
 • Slagfasthed: Op til 1 meter
 • Worldwide beskyttelsesvurdering: IP-68 vandtæt (2 meter nedsænket)
 • Batteri: Acebeam USB genopladeligt 3100 mAh Li-ion
 • LED: 6 x Samsung LH351D
  • Rækkevidde: 110 °
  • Maks. output three.000 lumen
  • Maks. stråleafstand: 121 meter
  • Maks. driftstid: 80 timer
  • Spidsstråleintensitet: three.680 cd
  • Tilstande:
   • Extremely-lav: 15 lumen
   • Lav: 80 lumen
   • Midt 1: 220 lumen
   • Midten 2: 580 lumen
   • Høj: 1100 lumen
   • Turbo: 3000 lumen
   • Strobe: 1500 lumen

Design og funktioner

Acebeam PT40 har en stærk aluminiumsdel med en imponerende IP-vand- og støvklassificering på IP-68. Kroppen har masser af pænt bearbejdede kanter til at erhverve og holde et stærkt greb.

Jeg kan godt lide det retvinklede design af lysdioderne, fordi det tilføjer funktionaliteten i PT40 til brug i forskellige situationer.

Afbryderen er placeret på enhedens hoved med en gummitekstureret knap. Knappen har et par forskellige kontroller, der klikker på og fra, holder nede for at ændre belysningstilstande og klikker flere gange for at aktivere yderligere muligheder. Mere om kontroller i afsnittet Efficiency.

Acebeam PT40 har en aftagelig bælteclips installeret på bagsiden af ​​LED-hovedet. Klippet fungerer godt sammen med de retvinklede lysdioder, så PT40 kan klemmes på en rygsækrem eller en frontlomme.

Den riflede hætte i bunden af ​​PT40 dækker batterirummet, males den har også en ekstra funktion.

Hætten er magnetisk og tilføjer endnu flere muligheder for brug og montering af PT40. Magneten er stærk nok til at samle en metalnøgle og holder f.eks. Acebeam PT40 lodret på en bilhætte, males jeg ville ønske, at magneten var meget stærkere finish den er.

PT40 kan hænges op og ned af hætten, males det tager ikke meget at slå den af. Jeg kan forstå dilemmaet her, hvis du gør magneten for stærk, ville det gøre det vanskeligt at bære rundt, da PT40 ville holde quick ved alt det metalliske, der kom i nærheden af ​​det.

Skru det magnetiske batteridæksel af, og Acebeam USB genopladeligt 3100 mAh Li-ion-batteri falder ud. Selve batteriet har et meget interessant design. Dette er det første genopladelige batteri, jeg har set med en strømport, der er indbygget i selve batteriet.

Jeg var virkelig forbløffet over dette, og jeg er stadig ikke sikker på, hvordan jeg har det. Jeg synes det er dejligt, at du kan oplade batteriet separat fra PT40-enheden. Dette giver dig mulighed for at bruge et andet batteri, som du kan købe separat for $ 21,90, mens du oplader det første. Males der er noget pænt ved naked at tilslutte hele enheden til en oplader og ikke bekymre sig om at åbne den for at fjerne batteriet. Selvom dette forklarer den høje IP-68-klassificering, da du ikke behøver at vandtætte en opladningsport. Og da du kan bestille Acebeam PT40 med eller uden det genopladelige batteri, fungerer et kropsdesign til begge muligheder.

Hvis du vælger det genopladelige batteri, vil det medfølgende USB-A til Micro USB-opladerkabel være praktisk.

Jeg kan godt lide, at kablet har en ekstra USB-A-indgang på siden, så andre kabler kan kædes sammen.

For at oplade batteriet skal du sætte Micro USB-enden af ​​opladerkablet i batteriporten og den anden ende i en USB-opladningsport eller mursten. For prisen ville det have været rart, hvis PT40 også kom med en USB-opladningssten.

Mens batteriet oplades, lyser en LED på toppen rødt, og når batteriet er fuldt, bliver LED’en grøn.

PT40’s batterirum er beskyttet mod elementerne med en lille O-ring i gummi. Acebeam leverer to ekstra udskiftnings-O-ringe for at være praktisk, når det er nødvendigt.

En anden god mulighed for Acebeam PT40 er evnen til at bruge den som en forlygte med det medfølgende hovedbånd.

Hovedbåndet går lidt tungt på Acebeam-mærket, males det er godt lavet og justerbart.

Der er en stærk silikoneholder foran på hovedbøjlen til at holde PT40.

To riller på PT40-kroppen justeres med de runde silikonestropper på hovedbåndet.

Det kræver en god indsats at presse PT40 gennem løkkerne, males det sikrer stort set, at lyset ikke falder ud, mens det er i brug.

PT40 fungerer som en forlygte, males det retvinklede design fik det til at føles lidt akavet beneath brug, da lysdioderne er så ude af midten. Jeg taler mere om dette i sektionen Efficiency.

Opsætning

Opsætning af Acebeam PT40 uden for kassen afhænger af konfigurationen. For den enhed, jeg har gennemgået, skal en lille plasttap fjernes fra batterirummet, før du kan fortsætte.

Når fanen er fjernet, skal batteriet oplades med det medfølgende kabel som beskrevet i afsnittet Design.

Batteriet er delvist opladet og nåede fuldt opladet på cirka 45 minutter. Bortset fra at oplade batteriet, er det alt, hvad der er til opsætning af PT40, medmindre du skal bruge det som en forlygte. I så fald skal du naked skubbe det ind i holderen på hovedbøjlen, så er du klar til at gå.

Ydeevne

Jeg var imponeret over alsidigheden i PT40. Der er seks forskellige lysstyrketilstande samt en strobe SOS-mulighed.

Lystilstandene spænder fra Turbo, som kan slukke 3000 lumen, helt ned til Extremely-Low 15 lumen.

De seks lysdioder i enheden, jeg gennemgik, var Samsung LH351D. Du kan også få PT40 med Luminus eller Nichia LED’er.

Forskellen mellem de tre LED-indstillinger kommer ned til lysstyrkeniveauer (lumen) for hver belysningstilstand og farvetemperaturen (varme eller kølighed) på LED’erne. Batteriets levetid er ret ensartet for alle tre muligheder.

Jeg brugte sjældent Turbo-tilstand, da det var overkill i de fleste situationer, drænet batteriet hurtigt og fik enheden til at varme op ret hurtigt. Der er varmeindikatorer på hovedet af Acebeam PT40, males jeg var ikke forberedt på, hvor varmt hele enheden ville blive efter langvarig brug.

Varmeafledningen er ikke et drawback, når du bruger lysdæmpertilstande, males hvis den bliver tændt i lang tid, blev enheden mærkbart varm i enhver tilstand. PT40 har en indbygget termisk kontrol, der automatisk justerer lysstyrkeoutput for at forhindre overophedning.

PT40 styres udelukkende af den gummierede knap på hovedet. Denne enkle knap kan skifte mellem tilstande, låse eller låse op for lyset, aktivere en SOS-strobe-tilstand og huske tilstande for dig. De eneste to tilstande, der ikke kan huskes, er Turbo og Extremely-Low. PT40 vil også blinke tre gange hvert tiende sekund, når batteriniveauet falder til beneath 20%.

Acebeam PT40-switchfunktioner

 • ON / OFF: Enkelt klik på kontakten.
 • Valg af output: Når lommelygten er tændt, skal du holde kontakten nede for at cykle fra Lav> Med1> Med2> Høj.
 • Husk tilstand: Løsn kontakten ved dit valgte output. Når den tændes næste gang, husker PT40 den sidste output, du valgte.
 • Turbo: Dobbeltklik på kontakten for at få adgang til Turbo-tilstand. Næste gang du dobbeltklikker på kontakten, skifter PT40 mellem Turbo og den lagrede output.
 • Strobe: tredobbelt klik for at få adgang til Strobe uanset om PT40 er til eller fra. PT40 blinker morse-kode for SOS gentagne gange.
 • Extremely-Low Mode: Når lommelygten er slukket, skal du trykke på kontakten og holde den nede i zero,5 sekunder for at gå til Extremely-Low-tilstand.
 • Lås: Når lommelygten er slukket, skal du holde kontakten nede i 5 sekunder, lommelygten låses efter three blink. Når den er låst, fungerer kontakten ikke.
 • Lås op: Når lommelygten er låst, skal du trykke på kontakten og holde den nede i 5 sekunder. lommelygten låses op og går i lav tilstand.

PT40’s ergonomi er fantastisk, det føles godt i din hånd og har en stor løft til det på grund af aluminiumsrammen.

Det er let nok til ikke at påvirke mig overhovedet, når det er fastgjort til en rygsækrem eller bukselomme, males tungt nok til at tage en god mængde misbrug uden at bryde.

Vægten påvirker canine PT40 negativt, når den bruges som forlygte. Som jeg nævnte tidligere, gør designet af PT40 det til at føle sig lidt centreret, når det er i hovedbåndet. Og jeg kunne helt sikkert mærke vægten af ​​det efter et stykke tid. Dette er i modsætning til en lignende lommelygte, som jeg ofte bruger som en forlygte, min Olight H2R Nova, som jeg gennemgik tilbage i 2017. Mens Olight er lys og har en mindre akavet forlygtekonfiguration, tager PT40 noget at vænne sig til.

Designet af silikone monteringsrem på Acebeam PT40 hovedbøjlen er også lidt problematisk. De to kanter af holderen graver ind i din pande og er ret ubehagelige. Hovedbøjlen fungerede canine bedre, når jeg bar det over en hat.

Når jeg var i stand til at løse problemet med pandebånd ved at bære en hat, faldt mine største bekymringer med PT40 væk. Jeg finder ud af, at jeg strækker mig mere og mere i modsætning til mine andre EDC-lommelygter. En del af grunden til, at jeg kan lide PT40 så meget, er det fysiske design, males jeg finder også, at det at være i stand til let at skifte mellem flere belysningstilstande er virkelig nyttigt. Acebeam PT40 arbejder hurtigt op til toppen af ​​mit EDC-sæt.

Acebeam PT40

Hvad jeg kan lide

 • Stærk aluminiumskrop
 • Inkludering af SOS-stroben er en fantastisk funktion
 • God batterilevetid

Hvad skal forbedres

 • Forlygte montering akavet og ubehageligt
 • Hele enheden varmes op ved langvarig brug
 • Magnetisk hætte kan være stærkere

Afsluttende tanker

Jeg kan virkelig godt lide Acebeam PT40 Multipurpose Work Flashlight. På trods af at det er prissat på linje med de fleste lommelygter i sin klasse, kan det være lidt dyrt for nogle, males for noget så vigtigt for min EDC som en lommelygte har jeg ikke noget imod at betale en præmie. Med sin robuste aluminiumskrop, flere belysningstilstande og genopladelige batteri har jeg lyst til, at PT40 er en lommelygte, jeg kan stole på, når jeg har brug for det, og det har tjent en topplads i mit EDC-sæt.

Pris: $ 100 – $ 133
Hvor kan det købes: Acebeam og Amazon
Kilde: Prøven på dette produkt blev leveret af Acebeam.

Støtte gadgeteren: Vi tjener muligvis en lille tilknyttet kommission fra køb foretaget ved køb by way of hyperlinks på vores websted. Som Amazon Affiliate tjener jeg på kvalificerede køb. Lær mere.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *