Briiv bæredygtig luftrenser inspireret af naturen

luft filter

Designteamet i Briiv med base i Storbritannien har designet et nyt luftfilter, der tilbyder en bæredygtig og naturlig måde at rense luften i dit hjem eller kontor på. Det unikke luftfilter bruger naturlige materialer til at rense den luft, du trækker vejret. Den unikke og naturlige Briiv luftrenser fås nu by way of Indiegogo og tilbyder en massiv 28% rabat på den anbefalede udsalgspris. “God luftkvalitet betyder bedre søvn, højere energiniveauer og forbedret kognitiv funktion.” Verdensomspændende skibsfart forventes at finde sted i marts 2021.

Briiv bruger 100% vedvarende og naturlige materialer og er blevet inspireret af det britiske landskab med naturlige farver, teksturer og materialer til at forbinde med naturen, mens du stadig holder din luft ren. Se demonstrationsvideoen nedenfor for at lære mere om den multifunktionelle luftrenser.

luft filter

”Briiv bruger 100% vedvarende og naturlige materialer til at filtrere luften i dit hjem eller kontormiljø, hvilket skaber ren, sikker luft, så du kan trække vejret, som naturen havde til hensigt. Nuværende luftfiltre er forældede og beskytter ikke vores miljø. De plastiske HEPA-filtre, de bruger, er ikke biologisk nedbrydelige og genererer tusindvis af lossepladser hvert år. I USA alene produceres der cirka 4000 tons HEPA-affald hver sjette måned. Der er en bedre måde. Briiv er et innovativt, naturligt produkt designet til at være lige så effektivt til at rense den luft, du trækker vejret uden miljøpåvirkningen. ”

luftrenser

”Vores åndedrætssystemer har ikke udviklet sig til at rense den enorme mængde patogener, allergener, off-plast og partikler, der findes i den luft, vi indånder. Naturen giver os alt, hvad vi har brug for for at bekæmpe dette. Brug af de naturlige mikrostrukturer af mos, kokosnød, kulstof og uld til at filtrere luft, som den natur havde til hensigt. ”

Kilde: Indiegogo

Arkiveret beneath: Devices Information, High Information

Seneste Geeky Devices-tilbud

Afsløring: Nogle af vores artikler inkluderer tilknyttede hyperlinks. Hvis du køber noget by way of et af disse hyperlinks, kan Geeky Devices muligvis tjene en tilknyttet kommission. Lær mere.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *