COMMUNITYx – En app til sociale medier til brugbar social retfærdighed


Visninger af indlæg:
722

For et par årtier siden var masserne tavse eller ude af stand til at få deres stemme hørt. Dette skyldes, at massekommunikation på det tidspunkt var en måde, og data spredtes by way of traditionelle midler som television, radio og avis osv. I denne moderne verden med den stigende tilgængelighed og brug af mobil teknologi og højhastighedsinternet har almindelige mennesker befandt sig med on-line kommunikationsmetoder som sociale medier, der høres over hele kloden i realtid. Realtidskommunikation by way of sociale medier betragtes som massernes mest magtfulde våben til social forandring, der kan slå de skamfulde og helbrede nationer ned. Der er mange sociale medier-apps, der giver offentligheden friheden til at story, og COMMUNITYx er en af ​​de bedste apps til straks at skabe handlingsmæssig social retfærdighed.

COMMUNITYx blev grundlagt af aktivisten Chloe Cheyenne og er en ny app til socialt netværk til socialt gode. Det er den bedste platform for både lokale og globale forandringsproducenter. Appen er designet til at bringe ligesindede på samme facet, der forener sig til constructive sociale forandringer. Alle kan skabe og udføre en god sag i appen eller kan deltage i en sag, der passer bedst til deres meninger og overbevisninger. I modsætning til andre sociale mediesider, der prioriterer popularitet og appel, skinner COMMUNITYx lyset på det sociale gode.

Dette er den største sociale app til socialt gode, hvor forandringsproducenter mødes og hæver deres stemme af flere årsager lige fra miljøændringer til racemæssig retfærdighed. De kan starte virtuelle protester, andragender og virtuelle begivenheder på platformen, selv uden at gå tabt i algoritmen eller forbudt som andre sociale apps.

I denne moderne æra af livet er sociale medier et integreret redskab til at bringe social forandring enten lokalt eller globalt. Vi havde aldrig et hurtigt og realtids kommunikationsmedium før. Den avancerede cellular teknologi og sociale medienetværk har brudt alle kommunikationsbarrierer og gjort det let for almindelige mennesker at spontant udtrykke deres tro og tanker. Sociale medier i disse dage er en god mulighed for at diskutere sociale problemer, starte virtuelle protester eller organisere gode formål. Og COMMUNITYx giver dig et sikkert rum til at fokusere på, hvad der er vigtigt og godt for offentligheden, selv uden at blive distraheret. Det kunne være et godt sted at få ægte social forandring til at ske med handlingsbart indhold, protester og andragender.

Gennem denne app til socialt godt kan ligesindede let kalde forkert praksis, sociale uretfærdigheder op og hæve en stemme i forskellige lokale, nationale og globale situationer. Appen giver dig mulighed for at stille spørgsmål med det samme, oprette forbindelse til ligesindede og få on-line andragender underskrevet i realtid.

COMMUNITYx giver dig mulighed for at oprette og overvåge årsagsdrevne protester og samfund for socialt gode, der er meget nemme at køre fra overalt i verden.

Nedenfor er nogle fantastiske funktioner, som du mennesker kan nyde lige efter tilmelding til COMMUNITYx-appen.

  • Ship og modtag øjeblikkelige beskeder: appen giver sine brugere en free of charge immediate messaging-funktion. Det er messaging på tværs af platforme.
  • Gruppechats: COMMUNITYx-brugere kan starte gruppechats med deres kontakter, så de let kan holde kontakten med ligesindede eller familie i realtid.
  • Få forbindelse til ligesindede mennesker globalt: alle på COMMUNITYx-appen kan finde og møde nye mennesker med fælles sociale interesser og overbevisninger for at udvide deres netværk. Forbundne brugere kan også se hinandens aktiviteter som postopdateringer, likes og kommentarer på platformen.
  • Øjeblikkelige meddelelser: alle brugere får straks besked, når nogen i deres forbindelser har ønsket og kommenteret deres indlæg. På denne måde kan de reagere hurtigt på kommentarerne for at øge engagementet og kommunikere deres tanker på den bedst mulige måde.
  • Virtuelle sociale begivenheder: COMMUNITYx-appen giver brugerne mulighed for at oprette eller finde lokale sociale begivenheder og planlægge at mødes med venner on-line for positiv social forandring. Denne funktion kan også bruges til at rejse en stemme mod enhver social uretfærdighed, klimaændringer eller andre globale problemer.
  • Hurtige postopdateringer: Enhver med en gyldig konto på COMMUNITYx kan dele alt på sin tidslinje med andre sociale aktivister og venner. Det hjælper dem med hurtigt at fremhæve de emner, der skal løses straks af hensyn til offentligheden.

Bundlinie

Uanset om du vil hæve din stemme om dødbringende klimaændringer, social uretfærdighed, kvinders rettigheder eller ethvert andet liberalt spørgsmål imellem, er COMMUNITYx det bedste sted for dig at komme i gang og få din stemme hørt globalt. Hvis du ikke vil oprette din egen sag, kan du finde en related og være en del af det. Appen kan også foreslå dig de mest passende årsager baseret på dine interesser. Alle kan oprette en konto på denne app til socialt gode, der er 13 år gammel. Appen er tilgængelig for både Android- og iOS-brugere og kan let installeres fra henholdsvis appbutikker. Følg grundlæggeren @chloecheyennee og @communityxtech på sociale medier. www.communityx.tech.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *