Moet het verzamelen en verwijderen van meer dan 3.500 wilde paarden in het zuidwesten van Wyoming worden toegestaan?

ROCK SPRINGS — Het Bureau of Land Administration is van plan om ongeveer three.555 wilde paarden te verzamelen en te verwijderen uit de Adobe City, Salt Wells Creek, Nice Divide Basin, White Mountain en Little kuddebeheer dit najaar.

Het verzamelen is nodig om de vijf HMA’s terug te brengen naar het juiste managementniveau, en alle merries die weer worden vrijgelaten in de HMA’s zullen worden behandeld met vruchtbaarheidscontrole. De BLM is van plan om start oktober te beginnen met het verzamelen van paarden.

De BLM heeft ook een milieueffectrapportage uitgebracht waarin geen significante impression en beslissingsverslagen zijn gevonden die de bijeenkomst analyseren en de beslissing van de BLM toelichten.

De milieubeoordeling is op 31 maart 2021 openbaar gemaakt en er zijn meer dan 1.754 opmerkingen ontvangen van personen, organisaties en instanties tijdens de openbare beoordelingsperiode. Openbare opmerkingen zijn behandeld en verwerkt in de EA en het beslissingsverslag.

De EA analyseert het verzamelen van ongeveer four.397 wilde paarden van deze vijf HMA’s.

Hiervan zullen three.555 wilde paarden selectief worden verwijderd als overtollige wilde paarden, en 842 zullen terug worden vrijgelaten in de HMA’s nadat merries zijn behandeld met vruchtbaarheidscontrole.

de geprojecteerde de resterende populatie in deze HMA’s na de verzameling zou een lage AML hebben in elk van de vijf HMA’s, met in totaal ongeveer 1.550 wilde paarden.

De milieubeoordeling, de bevinding dat er geen significante gevolgen zijn en het beslissingsverslag is beschikbaar op https://go.usa.gov/xpaEN. De beslissing is onderworpen aan administratieve toetsing by way of de beroepsprocedure, die wordt beschreven in de beslissingsregistratie.

Wilde paarden die worden verwijderd, zullen beschikbaar zijn voor adoptie door gekwalificeerde aanvragers. Voor meer informatie over het BLM’s Wild Horse and Burro-programma en het adopteren van een wild paard, bezoek blm.gov/whb of neem contact op met het nationale informatiecentrum op 866-486-7826 of [email protected]

Deze artikel werd voor het eerst gepubliceerd door Candy Water Now op 22 juli 2021.


We nodigen u uit om uw mening te geven of het verzamelen en verwijderen van meer dan three.500 wilde paarden in Zuidwest-Wyoming moet worden toegestaan? Stem en laat uw opmerkingen achter onderaan deze pagina.

Bezig met laden ... Bezig met laden …

Wat je kunt doen

Ondersteun ‘Preventing for Wildlife’ door slechts $ 1 te doneren – het duurt maar een minuut. Bedankt.Preventing for Wildlife ondersteunt erkende natuurbeschermingsorganisaties, die ten minste 80 procent van het geld dat ze inzamelen besteden aan daadwerkelijk veldwerk, in plaats van aan administratie en fondsenwerving. Wanneer u een donatie doet, kunt u aangeven voor welk kind initiatief het moet worden gebruikt: dieren in het wild, oceanen, bossen of klimaat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *