Top 5 e-handelswebsites med lokale lagre

Et e-handelswebsted med et lokalt lager har retailer fordele. Leveringen er hurtigere, udvekslingen er hurtigere, omkostningerne reduceres osv. Her har vi listet nogle af fordelene og high 5 e-handelswebsteder, der har lokale lagre over hele verden.

E-handel websteder gør buying fra mærker og butikker over hele kloden praktisk. Opfylder dine krav ved at sende varerne through et velbygget logistiksystem, e-handelswebsites er i øjeblikket højt i deres forretning. Hvad gør deres rettidige distribution mulig er lageret / lagerbeholdningen i deres lagre. Males når det kommer til oversøisk salg, kan et lokalt lager vise sig at være en ægte spilskifter. Ikke kun for e-handelswebsteder, males også for kunder, de lokale lagre tilbyder flere fordele.

Denne artikel vil kaste lys over high 5 e-handelswebsteder med lokale lagre, hvorfra du kan shoppe til overkommelige priser. Lad os canine først fokusere på fordelene ved at købe fra e-handelsvirksomheder med lokale lagre. Så lad os dykke lige ind.

Fordele ved at købe fra e-handelsvirksomheder med lokale lagre

Fordelene ved at købe fra e-handelswebsteder med lokale lagre er uendelige uanset virksomhedens størrelse.

· Hurtigere levering: On-line shoppere ser ofte efter hurtig forsendelse lige så meget som free of charge forsendelse. I øjeblikket tilbyder e-handelswebsites endda 1-2 dages levering, hvilket også er en populær efterspørgsel blandt disse kunder. Dette er kun muligt, hvis disse e-handelsvirksomheder har lokale lagre. At have et lokalt lager hjælper med at imødekomme kundens forventninger, da varerne leveres meget hurtigere finish den sædvanlige tid. Forestil dig, du bestilte et par sko fra et amerikansk-baseret e-handelswebsted, der ikke har et lokalt lager i dit land eller din by. Forsendelsen tager derefter dage, hvilket ikke er tilfældet med e-handelswebsteder med lokale lagre.

· Fuldt lagerført lager: Lokale lagre fungerer som en glimrende løsning til lager- og lagerstyringsproblemer. Et amerikansk-baseret e-handelswebsted med et lokalt lager i Asien ville helt sikkert være i stand til at imødekomme kravene fra asiatiske kunder på en meget bedre måde, da varerne ville være på lager. Og below alle omstændigheder, hvis varer løber tør for lager, underrettes fabrikanter på forhånd. Plus, sporing af det mistede lager ville også blive ret lettere.

· Mere markedsføring, mindre import: Når der er et lokalt lager, undergår e-handelsvirksomhederne mindre pres på forsendelses- og lageropfyldelsesproblemer. I stedet kan de fokusere mere på at markedsføre deres forretning gennem forskellige kampagner. Da worldwide ordreudførelse udvider din forretning og skaber en brandidentitet, bidrager disse lokale lagre til det meget.

· Reducerede omkostninger: Det bedste ved e-handelswebsteder, der har lokale lagre, er reduktionen i de samlede omkostninger. Kunder er begejstrede for at shoppe fra websteder, der har et minimal af forsendelsesomkostninger eller slet ingen gebyrer. De fleste kunder er tiltrukket af sådanne fordele. Da kunderne ikke behøver importere varerne reduceres de samlede omkostninger automatisk, og webstederne tilbyder deres produkter til lommevenlige priser.

· Hurtige løsninger på RMA-problemer: En af de største udfordringer, som oversøiske e-handelsvirksomheder støder på, er Return Merchandise Authorization eller simpelthen returnering af købte varer og refusion. Lokale lagre gør det lettere at modtage og løse RMA-problemer. Det skyldes, at både virksomheder og kunder let modtager og returnerer pakkerne, og det går direkte til det lokale lager.

High 5 e-handelswebsteder med lokale lagre:

I den oversøiske forretning er disse 5 e-handelswebsteder med lokale lagre har en fordel i forhold til andre e-handelswebsteder på markedet. Læs videre for at vide mere om dem.

Chinavasion

En engageret og topleverandør af kvalitetsvarer, Chinavasion skiller sig ud som et af de førende grænseoverskridende e-handelswebsteder. Baseret i Kina og grundlagt i 2004, er Chinavasion.com, hjemmesiden, en del af Chinavasion Wholesale Restricted Firm. Det er også det ældste e-handelsselskab i Kina.

Startet med det mål at betjene B2B og B2C kundebase, er Chinavasion nu populær blandt flere kinesiske leverandører for sine elektroniske varer.

Som pionerer inden for Dropshipping som forretningsmodel udviklede Chinavasion et globalt netværk af B2B-klienter og med sit lager i USA, EU, Indonesien, Japan samt Shanghai, Guanzhou og Hong Kong tilbyder Chinavasion fordele som brugerdefinerede og bulkordrer, hurtig importfri levering og varer af høj kvalitet til overkommelige priser.

I løbet af 16 år broede Chinavasion succesfuldt hullet ved at levere elektronik til overkommelig pris til forskellige lande over hele verden.

DHGate.com

Blandt de fleste e-handelsplatforme er DHGate.com i øjeblikket stigende højt som den hurtigst voksende grænseoverskridende on-line platform. Inspireret af den kinesiske by Dunhuang er DHGate.com blevet den nemmeste og mest overkommelige alt-i-en-løsning for virksomheder. Det giver folks mulighed for at købe og sælge produkter og forkæle sig med oversøiske forretninger.

Fordelt på 222 lande og regioner har DHGate 26 millioner virksomheder og individuelle købere. Fra worldwide logistik, lokale lagre, betaling, internetfinansiering og fremragende kundeservice er DHGate gradvist vokset til at stå højt i world e-handel B2C-handel.

International JD

En historie, der ligner Chinavasion, International JD startede også omkring 2004 og var en af ​​de indledende omfattende e-handelsplatforme, der blev populære i USA. Dens nuværende forretning er hovedsagelig inden for detailhandel, logistik, sundhed, teknologi, forsikring, produktion og udvikling, oversøiske og industrielle produkter. Med alle disse har International JD markeret sig som en provide chain-baseret teknologi og servicevirksomhed globalt.

Arbejder below principperne om ”tillidsbaseret og kundeorienteret værdiskabelse”, fortsætter International JD below JD Retail-koncernen med at skabe fremragende kundeoplevelse og innovation med det mål at blive den mest pålidelige e-handelswebsite.

Banggood

Med fokus på B2C worldwide eksport er Banggood i øjeblikket et af de førende e-handelswebsites i Kina. Banggood tilbyder kvalitetsprodukter og sikrer besparelser, da det følger en række anmeldelser og assessments, inden dets produkter er udsolgt.

Banggood har kørt i over 10 år og har opbygget et netværk af pålidelige leverandører på tværs af regioner i Kina. Desuden har den flere oversøiske lagre inklusive Amerikanske og EU-lagre. Desuden leverer dens hurtige og bekvemme logistik sine produkter i mere finish 200 lande. Et sådant udbredt netværk muliggør superhurtig levering over hele verden, hvilket også sikrer førsteklasses kundeservice.

Gearbest

Gearbest er den perfekte kombination af overkommelige priser, kvalitet og spændende produkter og er det strategiske brandprodukt og e-handelswebsted for den populære kinesiske oversøiske virksomhed Globalegrow.

Et fremragende aspekt ved dette e-handelswebsted er, at det direkte leverer / sælger produkter fra producenter til kunder. Med over 5000 kendte kinesiske mærker har Gearbest 1 million SKU’er, og mange af dem on-line. Det betyder, at dette B2C-websted har uendelige muligheder for sine kunder. Derudover har det lagre over hele verden, der inkluderer nogle lande som USA, EU og andre.

De ekspanderende e-handelswebsteder stræber efter at blomstre i oversøiske virksomheder. Det er canine bedst at udvide netværket over hele verden through etablering af lokale lagre. Selv disse 5 e-handelswebsteder med lokale lagre tilbyder produkter af høj kvalitet sammen med hurtigere forsendelse og sikrede betalinger.

Så uanset hvor du befinder dig, kan buying fra disse websteder helt sikkert tilbyde dig flere muligheder, og hurtigere levering er garanteret.

.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *