Ultimate Addons til Elementor Review

Når vi diskuterer ethvert Elementor Addon, fokuserer vi normalt på, hvad ekstra det giver på bordet. Vi stiller spørgsmålstegn ved, har vi virkelig brug for denne tilføjelse? Så ja! Heri anmeldelse af Final Addons til Elementor som de fleste af jer måske er fortrolige med, vil vi diskutere de bedste widgets, brugervenlighed, ydeevne, kompatibilitet og funktioner, så du kan beslutte, om det er værd at købe dette produkt.

Final Addons til Elementor er uden tvivl et kraftfuldt tilføjelsesprogram, der tilføjer ekstra widgets til dit Elementor-panel for at være præcis. Der er 40+ widgets og udvidelser i dette plugin. Med over 100+ webstedsskabeloner kan du tilpasse dine sider på få sekunder. Hundredvis af forudbyggede sektionsblokke tilføjer skønhed til dit projekt.

Ultimate Addons til Elementor Widgets

Der er mange ekstra widgets, det tilføjer til din Elementor Builder. Du har canine frihed til at vælge, hvilken widget du vil aktivere eller deaktivere som de fleste andre tilføjelser. Naked naviger til Indstillinger> UAE for at udføre denne dealing with. Dette kan undertiden hjælpe dig med at undgå at vise de widgets, som du ikke har brug for. Du kan kun vise de widgets, som du bruger, eller du elsker at bruge.

Ultimate Addons Widgets Aktiver eller deaktiver

Final Addons til Elementor: Fremhæver funktioner

Forudbyggede webstedsskabeloner

Final Addons til Elementor giver dig skabelonpakker ved hjælp af hvilke du øjeblikkeligt kan oprette professionelt designede landingssider. Dette sparer dig en masse hårdt arbejde, som du kan bruge til at skabe fra bunden. Du kan tilpasse skabelonbilleder, tekst, farve og typografi for at give det dit model udseende.

Ultimate Addons Prebuilt Website Templates

Login type Widget

Login type widget for UAE er en udvidet widget med regular login widget, der tilbydes af Elementor plugin. Med UAE-login-widgeten aktiverer du også sociale logins som Google-login og Fb-login.

Login form widget UAE

For at oprette det sociale login skal du naked navigere til WP-indstillinger> UAE og klik på indstillinger ved siden af ​​widget’en Loginformular. Her kan du specificere Google Consumer ID, Fb App ID og hemmeligheder for at konfigurere det sociale login.

UAE-login-widgetindstillinger

Virksomhedsanmeldelser-widget

Ved hjælp af Enterprise Opinions-widgetten med Final addons til Elementor kan du fremvise de ægte anmeldelser af dit model, der hentes fra Google og Yelp ved hjælp af Google Place ID eller Yelp Enterprise ID. Der er forskellige indstillinger til at designe gennemgangslayoutet, så det ser meget bedre ud.

Virksomhedsanmeldelser Widget UAE

Sådan skema widget

Final Addons for Elementor har en avanceret, hvordan man skema-widget, der lader dig vise dine knowledge i FAQ wealthy snippets på Google. Dokumentationen er meget let at forstå til implementering af denne widget.

Sådan Schema Widget Ultimate Addons til Elementor

Woocommerce-widgets

UAE tilbyder også Woocommerce-widgets, der frigør produktivitet, og du kan nemt designe Woocommerce-layouts. Du kan vise produkter i en karrusel eller et gitterlayout med mange andre tilpasningsmuligheder deri.

Endelig dom

Hvis du ønsker at oprette designvenlige sider hurtigere og har evnen til at implementere mange imponerende widgets i dit design, så kan Final Addons til Elementor helt sikkert være dit valg. Males hvis du vil have et dynamisk websted med mere kraftfulde funktioner og integrerede værktøjer, er der bestemt andre Elementor-tilføjelser, du kan vælge.

Gennemgangen

Final Addons til Elementor

PROS

 • 40+ widgets og udvidelser
 • 100+ webstedsskabeloner
 • 200+ sektionsblokke
 • Kompatibilitet med populære plugins
 • Sparer tid ved design
 • Veldokumenteret

Gennemgå opdeling

 • Funktioner

 • Help

 • Kompatibilitet

 • Ydeevne

 • Dokumentation

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *