xFyro ANC Pro anmeldelse 2021

Som Amazon Affiliate og tilknyttet andre programmer tjener jeg på kvalificerede køb.


Du husker måske xFyro for deres banebrydende ørepropper, xFyro ARIA, der rejste over $ 2 millioner på Indiegogo for et par år tilbage og damprullede internettet. Nå, de er tilbage med endnu et par øretelefoner, der er fyldt med progressive funktioner.

Underskriftstætning og holdbarhed af xFyros ARIA findes i den nye xFyro ANC Professional, males virksomheden er gået ud over vejrbestandighed og ind i verdenen af ​​kunstig intelligens.

XFyro ANC Professional har en unik AI-algoritme, der lytter til dine omgivelser by way of øretelefonernes mikrofon med dobbelt stråledannelse. Derefter tillader det kritiske lyde som sirener og alarmer at passere igennem dine ører, mens de blokerer alt andet.

Det er lidt som at have en digital skytsengel med sig, mens du vandrer rundt i verden og lytter til dine sange.

xFyros AI ANC er utvivlsomt sejt, males er det dine penge værd? Vi giver dig den fulde historie i vores anmeldelse.

en kvinde, der bruger xfyro-hovedtelefoner udendørs

xFyro ANC Professional ægte trådløse hovedtelefoner: Fordelene

Her er hvad du kan forvente, at xFyro ANC Professional leverer. De er måske ikke for alle, males de tilbyder en række fordele for dem, der kan lide at lytte på farten.

 • Sikker og bekvem lytning på farten: xFyros AI-drevne ANC holder dig opmærksom på dine omgivelser, uanset hvor du går, så du kan nyde din musik, mens du navigerer i byens gader, bestiller kaffe eller arbejder. De lyde, du skal høre, når dine ører, og du behøver aldrig at fjerne dine ørepropper eller trykke på pause.
 • De går overalt: xFyro-ørepropper ville ikke være komplette uden den nyeste vejrbestandighedsteknologi. ANC Professional er vandtæt (IPX5-klassificeret) og forseglet til beskyttelse mod snavs og vind. De kan håndtere ethvert vejr såvel som fugt fra sved (males de kan ikke nedsænkes, som ARIA kunne).
 • Fremragende lydkvalitet: Grafindrivere producerer noget af den klareste og højeste lyd, vi har hørt fra ægte trådløse øretelefoner. Disse hovedtelefoner er så tæt som du kommer til studielyd fra ørepropper. Bassen er særlig imponerende.
 • En af de mest overkommelige premiummærker: xFyro annoncerer ikke som retailer mærker som Apple og Bose. Det meste af deres hype kommer fra crowdfunding-projekter, hvorfra de har fået en enorm on-line fanbase. Fordi xFyro sparer på markedsføring, er de i stand til at sælge deres ørepropper til en meget lavere pris finish de retailer fyre, på trods af at de har mange af de samme (eller bedre) funktioner.
En mand, der arbejder på sin bærbare computer, mens han bruger xfyro trådløse hovedtelefoner

xFyro ANC Professional anmeldelse

Nedenfor ser vi på, hvad der kommer i kassen, og hvilke funktioner du kan forvente af xFyro ANC Professional.

Produkt Specifikationer

XFyro ANC Professional er ørepropper med indre øre. Udseendet ligner Apples AirPods med øreproppen fastgjort til en længere stang.

Den eneste tilgængelige farve er type.

Ørepropperne er lidt større finish nogle andre, hovedsagelig på grund af stangdesignet. Dette er canine et fashionable look, som nogle foretrækker. Og stangen gør det lettere at fjerne og justere ørepropperne.

Pasformen er behagelig og behagelig, og ørepropperne er tydeligt vellavede. Overfladen er glat, og der er ingen sømme eller mangler.

XFyro ANC Professional inkluderer også en matchende bæretaske, der også fungerer som en oplader. Sagen er sturdy og lukker tæt, og vi kan godt lide, hvordan ørepropperne låses magnetisk ind.

Produktmålene er som følger:

Ørepropper: four,1 cm X 2,7 cm

Bæretaske: 5,three cm X 5,eight cm

Her er hvad du får i kassen:

 • Ørepropper (L + R)
 • Bæretaske / oplader
 • 6 ergonomiske ørepropper (three sæt: S, M, L)
 • USB-C opladerkabel
 • Brugermanual
xfyro hovedtelefon i en lommestørrelse

Nøglefunktioner

AI-drevet ANC

xFyro ANCs vigtigste salgsargument er dets kunstige intelligens ANC. Selvom dette er et stort skridt væk fra, hvad xFyro er kendt for (100% vandtætte ørepropper), er det en sensible omdrejningspunkt for mærket nu, da mange andre ørepropper har anstændig vandtætning.

Og hvis du undrede dig, fungerer AI virkelig. Som forklaret ovenfor er AI et program, der lytter til lyde og opfanger dem, før de når dine ører. Algoritmen genkender over 6000 lyde og kategoriserer dem i kritiske og ikke-kritiske lyde. De kritiske lyde (sirener, alarmer, stemmer, der taler til dig osv.) Passerer gennem højttalerne og ind i dine ører. De ikke-kritiske lyde forbliver blokeret.

Effekten er ret bemærkelsesværdig. Du kan lytte til din musik og føre en samtale med en kollega eller barista uden at gå glip af en af ​​begge. Dette er de første ørepropper, som du kan bære, på, på arbejde, i gymnastiksalen og andre steder uden at skulle tage af eller ned.

Du forbliver opmærksom på dine omgivelser uden at skulle ofre lydkvaliteten. Effekten er endnu mere udtalt på grund af xFyro ANC Professional’s støjreducerende kraft. Disse ørepropper har 30 dB ANC-effekt, hvilket betyder at du kan annullere de fleste lyde, fra fjern konstruktion til nærliggende klimaanlæg. Til sammenligning har Apples AirPods Professional kun 20 dB ANC.

For at aktivere AI ANC skal du naked aktivere Transparency Mode ved at trykke på en ørepropp.

Du kan også skifte mellem normal ANC (ikke AI) og ingen ANC for at spare noget batteri.

Vejrbeskyttelse mod signatur (IPX5)

xFyro lod os ikke hænge med hensyn til holdbarhed. Når alt kommer til alt er vi kommet til at forvente, at xFyro-hovedtelefoner vil udholde en tyfon.

Mens ANC Professional ikke er så vandtæt som ARIA, er de beskyttet nok til at udholde ethvert vejr. Med en IPX5-vurdering kan disse ørepropper håndtere kraftige vandstråler. Dybest set betyder det, at de kan tage enhver kind for regn – fra tåge til regn – såvel som sved og fugtighed.

I modsætning til ARIA er ANC Professional ikke egnet til fuld nedsænkning. Så du kan ikke svømme i dem, og det anbefales ikke at bruge dem i brusebadet.

XFyro ANC Professional er også forseglet for at forhindre støv og snavs i at komme ind. Takket være berøringskontrol er der ingen revner, som støv kan trænge ind i. Du kan tage disse ørepropper til stranden eller på din snavscykeltur uden risiko for funktionsfejl.

En mand, der bruger xfyro-hovedtelefoner i en bar

Grafenhøjttalere

xFyro ANC Professional’s lydkvalitet går ud over de fleste øretelefoner takket være brugen af ​​højeste grafen-drivere.

Grafen er et nyt materiale, der lige blev opdaget i 2004, og det er det stærkeste, tyndeste og mest fleksible materiale på planeten.

Mens grafen har mange applikationer, gør dens styrke og 2D-tynde størrelse det perfekt til små højttalere.

I modsætning til traditionelle drivere nedbrydes ikke grafen over tid på grund af vibrationer, og det beskadiges ikke på grund af overskydende vibrationer ved høje lydstyrker. Graphene er i stand til at levere klarere, større lyd, fordi den er så stærk og reaktiv.

Dette betyder, at xFyros ørepropper er højere og klarere finish andre. Du kan nyde et bredere udvalg af lyd, inklusive tykke basbeats, med færre artefakter og mindre forvrængning.

Ved 7 mm i diameter er xFyros drivere lige så retailer som de fleste ægte trådløse øretelefoner og cirka 40% større finish andre øretelefoner. Males på grund af grafen kan du forvente lyd svarende til lyden fra over-øretelefoner.

100-timers batteri

En af xFyro ANC Professional’s mest imponerende innovationer nævnes næppe af mærket. 100-timers batteriet er muligvis det længste i branchen.

Ørepropperne leverer op til 10 timers afspilning på en enkelt opladning, og bæretasken holder yderligere 90 timer i alt 100 timer. Det tager kun 15 minutter i bæretasken, før øretelefonerne oplades til fuld effekt, så du bliver aldrig nødt til at vente længe på dine melodier. Bæretasken oplades by way of USB-C hurtig opladning og oplades fuldt ud på kun 2 timer.

Batteriet holder dig ikke så længe med AI ANC (Transparency Mode) aktiv, males du kan stadig forvente op til eight timers afspilning, hvilket er forbandet imponerende. De fleste ægte trådløse ørepropper kan ikke komme tæt på eight timers afspilning, selv uden ANC.

En mand, der bruger xfyro-hovedtelefoner til at tage et telefonopkald

Som-intet er-der passer

xFyro hævder, at den ergonomiske pasform af ANC Professional føles som om du slet ikke har noget på. Selvom dette måske ikke er helt sandt, er ørepropperne meget komfortable. Vi var især imponeret over, hvor quick de holder på plads, selv beneath intens aktivitet uden at føle, at de lægger et stort pres på det indre øre.

Mange ørepropper efterlader dine ører kløende eller ømme efter et par timer, males det gør xFyro ANC Professional ikke. Du kan bære dem hele dagen – i hele deres batteri – uden at skulle tage en pause.

Dette kan skyldes, at xFyros pasform blev designet af ergonomiske ingeniører. Det er en ny forestilling om, hvordan ørepropper med indre øre-kanal passer på plads. xFyro ANC Professional bruger de naturlige kurver i dit øre til at holde på plads, i modsætning til andre ørepropper, der simpelthen klemmer ind i din øregang som en kork i en flaske.

Yderligere funktioner

Bortset fra nøglefunktionerne har xFyro ANC Professional en række andre funktioner, du forventer af et premium-par hovedtelefoner.

 • Dobbelt stråledannende mikrofon
 • Contact-kontroller
 • Bluetooth 5.zero
 • Øjeblikkelig parring
 • Adgang til digital assistent (Google, Siri osv.)
xfyro hovedtelefoner med etui på en bordplade

Dom

xFyro ANC Professional kan være lidt større finish andre ørepropper, og de kommer kun i type. Males hvis du ikke er for bekymret over æstetik, er der ikke et bedre par ægte trådløse hovedtelefoner til dine penge.

xFyro blander deres originale vejrbestandighedsteknologi glimrende med helt nye AI-drevne ANC til et par hovedtelefoner, som du med sikkerhed kan bruge uanset hvad der sker omkring dig. Plus, grafendrivere garanterer utrolig lyd, der ikke nedbrydes over tid.

For at opsummere er her fordele og ulemper ved xFyro ANC Professional.

Fordele

 • ANC med kunstig intelligens er et gennembrud: xFyros AI ANC-teknologi bliver uden tvivl den nye normal inden for premium-ANC. Med den kan du nyde din musik, mens du forbliver opmærksom på verden omkring dig.
 • Studio-kvalitet lyd: Grafenlyd bringer lyd i studiekvalitet til ægte trådløse øretelefoner for første gang.
 • Anstændigt vejrbestandighed: IPX5-vandtætning giver tilstrækkelig beskyttelse til ethvert vejr, du måtte støde på. Støv- og stødsikring beskytter yderligere mod elementerne.
 • Industri-topping batteri: Med 100 timers batteri og 10 timer pr. Opladning er xFyro ANC Professional’s batteri det bedste i branchen.
 • Ergonomisk pasform: Mens ørepropperne ikke har lyst til, at der ikke er noget der, er de utroligt behagelige. Du kan bære dem i eight+ timer uden irritation, og de falder ikke ud beneath intens aktivitet.
 • Overkommelig pris: Til cirka halvdelen af ​​prisen for andre ægte trådløse hovedtelefoner er xFyro ANC Professional en stor værdi.

Ulemper

 • Kun en farve: xFyro ANC Professional fås kun i type. Vi vil gerne se et par flere farver.
 • Lidt omfangsrig: Ørepropperne er lidt større finish andre mærker. Males de er ikke ubehagelige.
 • Ikke egnet til nedsænkning: I modsætning til xFyro ARIA kan ANC Professional ikke nedsænkes i vand.
 • Mangler dyb bas: Grafenbas er jævn og defineret. Males det har ikke det in-your-tarm growth, som nogle foretrækker.
et sæt xfyro-hovedtelefoner og etui på en reflekterende sort baggrund

Endelige tanker om xFyro ANC Professional

Vi var grundigt imponeret over xFyro ANC Professional’s præstationer. De er nogle af de mest alsidige ægte trådløse hovedtelefoner på markedet, hvilket giver en ideel steadiness mellem holdbarhed, lydkvalitet og innovativ ANC-magt.

Du kan bruge disse hovedtelefoner hver dag, hele dagen uden at bekymre dig om vejret eller distraktioner fra dit miljø.

Og for prisen er der ikke et bedre par hovedtelefoner derude. xFyro ANC Professional koster ca. 50% mindre finish andre premium øretelefoner, males de giver længere batterilevetid, bedre ANC og i de fleste tilfælde klarere og højere lyd.

Det er nu en god tid at få fats i et par xFyro ANC Professional. Underneath påskesalget kan du tage 60% på et par og få free of charge forsendelse.
For mere information og for at afgive din ordre, besøg www.xfyro.com nu.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *